Justin ligger tvåa på rikast i Hollywood



webbpltsen ahlan! Live gjorde en lista över de rikaste unga personerna i hollywood, och Justin Bieber kom på 2:a plats, presic bakom miley Cyrus.
2. Justin Bieber
ålder : 17 år
berknad net worth: 65 miljoner dollar, (alltså cirka 383 miljoner kronor)
stjärnan har Youtube och Usher att tacka sin rikedom, han blev en stor internationell stjärna, och det skapas Bieber Fever , hans första album var my world sålde 700.000 exemplar under de tre första veckorna!  som miley, han han även visade upp sina färdigheter på CSI.
här kollar du in hela listan!
1. miley cyrus
2. justin bieber
3. nick jonas
4. dakota fanning
5. abigail breslin
6. angus T. jones
7. miranda cosgrove
8. tyler james williams
9. selena gomez
10. demi lovato

Kommentarer
Postat av: Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. Hej! Jag brukar göra beställningar och ta en slant för det men just nu tar jag en liten paus pga alla beställningar jag har kvar att göra!

2011-06-08 @ 15:49:25
URL: http://torpenbergs.blogg.se/
Postat av: Selenators

Hej på dig!

- När man gör ett länkbyte så lägger man in den man gör länkbytet meds blogg som en länk i stället där det står ''Länkar'' och den andra gör detsamma med dig så att läsarna på min blogg kan se din blogg & detsamma för mig... Om du är intresserad så länka min blogg och säg till när du har gjort det så gör jag detsamma för dig =)

2011-06-08 @ 18:44:29
URL: http://selenators.blogg.se/
Postat av: Nora | The Vampire Diaries |

SV: haha läs texten ist

2011-06-08 @ 18:49:08
URL: http://vampirediariesdaily.webblogg.se/
Postat av: Selenators

SV: hehe nej. Alltså du får gå in på din blogg, sen trycker du på arkiv. Sen finns det en massa val du kan trycka på alltså: Inlägg MMS Bilder Annonser & sist står det Länkar. Där ska du trycka. Sedan trycker du på ny länk. På sökväg skriver du; http://selenators.blogg.se/ och på Alias/Namn skriver du: Selenators - Selena blogg . När du har gjort det så säg till, om du inte fattar hur man gör så försök endå xD... När du har gjort allt detta Trycker du på Lägg till länk. Sen gå in på din blogg och scrolla ner till länkar och där kommer du se att du har skapat länken till min blogg =)<3

2011-06-08 @ 19:11:19
URL: http://selenators.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0