Breaking Dawn

Här är bilder från när dom spelade in "Breaking dawn
 . en del av scenerna spelades in i Brasilien redan i november...Förutom länder kring de varmare breddgraderna, har andra delar av filmen bland annat spelats in i Vancouver, Kanada och Baton Rouge, Lousiana.Kristen Stewart fyllde 21 tidigare i april.Den sista filmen bjuder även på en ny liten karaktär; Bella och Edward ska nämligen få tillökning.Breaking Dawn" är uppdelad i två delar, och har var för sig haft en nästan dubbelt så stor budget som de övriga tre filmerna - något som skaparna räknar med att få tillbaka med råge...

"Twilight"s skapare, Stephenie Meyer, har tidigare berömt Kristen för att hon spelat Bella på precis det sättet som Stephenie ville att hon skulle gestaltas. "Hon känner karaktären så väl. Hon har riktigt bra instinkter och hon ser fantastisk ut", har författaren sagt till USA Today.

Robert Pattinson har, vid sidan av filmandet, haft fullt upp med att marknadsföra sin nya film "Water for Elephants", i vilken han spelar mot Reese Witherspoon.Robert har i en intervju med amerikanska Sun-Times berättat att det känns lite som att göra slut med en bästa vän, nu när de sista scenerna snart är inspelade och karaktären Edward Cullen inte längre är en del av hans liv."Det har varit fantastiskt att spela en och samma karaktär genom så många äventyr", fortsätter han. "Och det är så konstigt eftersom mitt liv har förändrats så mycket under de här åren, men "Twilight" och Edward Cullen kommer alltid att vara en del av mig."




Men dessa badscener krävde ett varmare klimat, och tur var väl det när Robert och Kristen tillbringade nästan tre timmar i vattnet.

Ytterligare ett drygt halvår får vi däremot vänta innan det färdiga resultatet kan ses på bio i Sverige - den 18 november har filmen premiär. Hittade den faktan men jag läste för typ en månad sen att dom inte hinner filma klart så den kommer i Januari ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0